> Reception_counter

Close cooperation with architects.

Fields of light guide the customers from the entrance to the customer counter. The counter is made from walnut and is a combination of a seating and standing counter. In addition to the ceiling installed by the client, the pleasant acoustics are achieved via the sound-absorbing wall panelling as well as via the free-standing monitor walls in the window area. Thanks to our close contact with the architects, we provide them with support from the planning phase through to detailed implementation.
Object:
Clientis BS Bank Schaffhausen
Architecture:
Anderegg Markus / Beat Schrag
Design:
Anderegg Markus (Architekt SWB)
Realization:
Gehri
Gehri | Planning & Production of interior facilities | CH-3270 Aarberg | Tel: +41 (0) 32 392 44 44 | 01.22.2018
swiss made