> Reception_counter

counter area

Interior flowing lines dissolve the plain, functional architecture. The seemingly identical counters stand together harmoniously. The workplaces are by the windows and serving customers is done standing up. This ergonomic solution allows consultants to have a clear view at all times. Rooms and consulting areas are divided into three categories of discretion. The room-high, curved and sound-absorbing wall forms the connecting element between the open customer desk and the discreet consulting zone. Gehri supported the architects in planning and implementing the components for the desk, separating wall and consulting zones as well as access control.
Object:
Hypothekarbank Lenzburg West
Architecture:
Baumann & Waser Lenzburg
Design:
Co-Design Baumann & Waser / Gehri AG
Realization:
Gehri
Gehri | Planning & Production of interior facilities | CH-3270 Aarberg | Tel: +41 (0) 32 392 44 44 | 04.24.2018
swiss made